ENGIE Infra & Mobility B.V.

Onze expertise

ENGIE laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services.

Passie voor techniek
Het op een verantwoorde manier inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik is ons dagelijks werk. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. Betrokkenheid bij het bedrijf, bij onze klanten en een passie voor techniek zijn onontbeerlijke waarden.

Innovatieve oplossingen
Vanuit die vertrekpunten ontzorgt ENGIE haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Wij dragen zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.

Missie en waarden

Onze missie: ver vooruit in duurzame technologie
ENGIE Services levert een substantiële bijdrage aan de houdbaarheid van de wereld waarin we leven. ENGIE Services genereert met duurzame technologie gezonde business en voorziet in de behoeftes van de klant en de markt.

ENGIE Services helpt klanten competitief te blijven in een globaliserende markt. Door klanten te helpen energie te besparen, de energietransitie te realiseren, door de kansen van digitalisering te benutten en processen voortdurend over de hele keten te optimaliseren.

ENGIE Services maakt grote veranderingen mogelijk. Door het beschikbaar maken van kennis en technologie, andere financieringsvormen, integrale ketenregie en langdurige samenwerkingsvormen. Dat kunnen we mede omdat we onderdeel zijn van één van de grootste energiemaatschappijen ter wereld, ENGIE Services. ENGIE Services maakt het verschil.

Vestigingen
Kies het ENGIE Services bedrijf dat bij u past
Bij u in de buurt, gericht op optimale technische dienstverlening in de regio, zowel voor industrie als voor in en rond gebouwen. Van klein tot groot, van nieuwbouwinstallaties tot onderhoud, beheer en service.

Het hoofdkantoor van ENGIE Services Nederland NV is gevestigd in Bunnik (088 484 04 84).

Kies hier het ENGIE-bedrijf dat bij u past.

Gepubliceerd op: 07-12-2015
Navigatie menu