EECT BV

EECT BV is een onafhankelijke en toonaangevende technologiepartner met het belangrijkste doel om technologisch geavanceerde apparatuur en energiesystemen aan te bieden.

Samen met een wereldwijd netwerk van unieke industriële spelers, bieden wij de nieuwste state-of-the-art bewezen technologieën en processen aan.

Onze waarde ligt in het vermogen om excellente partners met uitgebreide knowhow te kiezen en te kunnen garanderen dat de commerciële betrouwbaarheidseisen en de kwaliteit van het product in perfecte harmonie samenkomen met de ecologische principes die ons altijd hebben geïnspireerd.

Het partnerschap tussen een aantal toonaangevende internationale bedrijven in de sector en EECT BV maakt het mogelijk om elkaars ervaringen en expertise te gebruiken, opgedaan bij de ingebruikname van projecten en in het ontwerp en de constructie van apparatuur en energiesystemen. Dit heeft geleid tot de samenstelling van een hoogwaardig operationeel team om deze technologische innovaties te implementeren en daarmee energiebesparing te realiseren ten aanzien van het milieu.

In dit stadium richt EECT BV zich met de EnergyNest AS technologie om de opslag van hoge temperatuurwarmte (TES) in de industrie te promoten, vooral in Europa.

Onze projecten zijn van toepassing in een groot aantal industriële processen, variërend van de staalindustrie, de chemische industrie, raffinaderijen, de kolen- en gascentrales, de papierindustrie, glas- en keramiekindustrie en diverse andere industriële processen die een intermittent hoge temperatuurwarmte vereisen.

We hebben onze sterke punten en onze expertise gecombineerd in een team, dat in staat is om de verschillende problemen op het gebied van energiebesparing en energie op te lossen.

 

Gepubliceerd op: 13-04-2016
Navigatie menu