Hybrid Europe BV

Hybrid is een internationaal bedrijf dat innovatieve en duurzame energieopslagsystemen produceert voor vele toepassingen in verschillende soorten milieuomstandigheden. Innovatie en duurzaamheid zijn dan ook sterk ingebed in het DNA van ons bedrijf. Hybrid biedt een unieke oplossing voor het vraagstuk van energieopslag. Wij verbeteren voortdurend onze producten en services om te kunnen voldoen aan de behoeften van de energiemarkt en te kunnen voorzien in de groeiende energiebehoefte van de mens.

Hybrid is onderdeel van de Betta Batteries Group, de innovators achter de Lead Crystal batterijtechnologie die is ontwikkeld als werkbare oplossing voor de groeiende duurzame energieopslagindustrie. Elk van onze Hybrid-systemen is voorzien van de unieke Lead Crystal technologie.

Onze productiefaciliteiten zijn gevestigd in Australië, Zuid-Afrika en Nederland. Dit zorgt voor kortere levertijden, een kleinere ecologische voetafdruk en lagere kosten. We gebruiken onze wereldwijde distributienetwerk om Hybrid-systemen snel en in overstemming met lokale normen te kunnen leveren.

 

Gepubliceerd op: 08-12-2015
Navigatie menu