Time Shift energy storage

Time Shift energy storage levert industriële energieopslagsystemen voor het leveren van flexibiliteit voor systeemdiensten zoals primaire reserves, handel op de Intraday markt (Onbalans markt) en het ondersteunen van duurzame energiebronnen. Tevens kennen de energieopslagsystemen een toepassing in laagspanningstations om een investering van een netuitbreiding te voorkomen of voor het verlagen van de piekbelasting op een netaansluiting.

De energieopslagsystemen zijn uitgerust met de veilige en duurzame Lithium IJzer Fosfaat (LiFePO4) batterijen en worden naar klantspecificaties geconfigureerd en turn-key geleverd.

 

Energieopslagsysteem voor peak-shaving

 

2nd life batterijen

Daarnaast richt Time Shift energy storage zich op de toepassing van 2nd life batterijen. Wij leveren 2nd life batterijen voor specifieke maatwerkopdrachten van 1kWh tot 200 kWh+.

Door gebruikte EV-batterijen geschikt te maken voor stationaire energieopslag, geven wij deze batterijen een tweede leven. Daarmee bieden wij een concrete circulaire en duurzame oplossing voor onze klanten en ontzorgen wij het milieu en autofabrikanten. De toepassing van 2nd life batterijen wordt onderzocht in verschillende pilotprojecten.

Voor meer informatie, neem contact met ons op: 085 065 37 82.

Via onze dochteronderneming Zon Balans leveren wij duurzame energievoorzieningen zoals energieopslagsystemen voor bedrijf en woonhuis, zonnepanelen, omvormers en ledverlichting. Bezoek onze website voor meer informatie: www.zonbalans.nl.

Gepubliceerd op: 09-02-2017
Navigatie menu