Top Systems B.V.

Bereken op energie-opslag.nl hoeveel energie jij kunt opslaan.

Op een mooie dag leveren je zonnepanelen een hoop energie op. De energie die je niet gebruikt, lever je terug aan het net. Maar zou je die energie niet zelf opslaan?

Top Systems is al meer dan 31 jaar de autonome energiespecialist. We helpen bij de implementatie van autonome (off grid) energievoorzieningen in combinatie met solartechnologie.

De technologische ontwikkelingen zorgen er ook voor dat we opgewekte zonne-energie met een hoog rendement kunnen opslaan. Hierin zijn we de grootste speler in de Benelux, waarbij mensen uit vele landen speciaal naar ons komen voor advies en uiteindelijk aanschaf van de benodigde apparatuur.

 

Voor bijna ieder off grid energievraagstuk wel een passende oplossing

  • Energieopslag voor eigen gebruik
  • Peak shaving
  • Load sharing
  • Handel op de onbalansmarkt
  • Noodstroom

Energieopslag vergt veel specialistische kennis. We vinden het belangrijk dat systemen zo optimaal mogelijk worden ingericht en gemonitord. Daarom organiseren we regelmatig in-house trainingen voor solar-installateurs.

We werken samen met een grote netbeheerder aan een project met als doel energie niet direct aan het energienet terug te geven. Energie wordt eerst in de woning opgeslagen. Daarna wordt deze energie of zelf gebruikt, of naar behoefte van het energienetwerk terug geleverd.

 

Topbox 4

 

Gepubliceerd op: 13-09-2016
Navigatie menu