NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Stadsplateau, 34, 3521 AP, Utrecht

085 - 1307300

Contact persoon:
Floris van Vliet
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Groendus


Wij zijn Groendus, het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland. Wij helpen al meer dan 1.000 bedrijven, instellingen en overheden op weg naar 100% schone energie. En die weg is voor iedereen anders. Met behulp van data-gedreven inzichten en slimme technologie maken we uw unieke routekaart voor verduurzaming en helpen we u besparen, op te wekken en energie in te kopen of te verkopen. Stap voor stap op het juiste moment. Zo vinden we de perfecte match van zon, wind, opslag, warmte en besparing.

Op dit moment is de zakelijke energiemarkt nog niet slim genoeg en niet duurzaam genoeg.

Met ons platform vernieuwen we het energiesysteem. We stellen organisaties in staat om ├ęcht duurzaam met energie om te gaan. Wij zijn dus geen energieleverancier die zogenaamd groene energie verkoopt. We zijn een techbedrijf die je energiehuishouding op orde brengt, echt verduurzaamt en je rendement verhoogt.

Groendus wil de aanstichter zijn van een nieuw energienetwerk dat duurzamer is en beter in balans. Ook energieopslag is een belangrijke pijler voor het verder verduurzamen van de zakelijke energiemarkt. Elke klant brengen we op weg naar 100% schone energie. Dit gebeurt niet van de 1 op de andere dag. We doen het op een verantwoord tempo, gedreven door het balanceren van duurzaamheid en de business case.