NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:Contact persoon:
Michel Arninkhof
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Pure Energie


Wie zijn we?
Wij zijn een volledig zelfstandig duurzaam energiebedrijf in Enschede. Een duurzaamheidspartner die streeft naar schone energie voor iedereen. Samen -met meer dan 150 medewerkers- werken we toe naar een tijd zonder fossiele energie. De energie van de toekomst is schoon en hernieuwbaar.

De energietransitie slaagt alleen als we samen optrekken: samen met mensen in de omgeving van onze projecten, met overheden, partners, grondeigenaren en energiecoƶperaties. Onze aantoonbare kennis en ervaring in zowel de opwek als levering van duurzame energie, expertise in trading en oplossingsgerichte aanpak, maakt ons tot aantrekkelijke samenwerkingspartner in duurzame energieopslagprojecten.

Wat doen we?
Wij ontwikkelen, bouwen en beheren wind- en zonneparken en energieopslagprojecten. Daar begonnen we ruim 25 jaar geleden al mee. Daar wekken we groene stroom op die we leveren aan particulieren en bedrijven. Wij verkopen niet meer dan we zelf opwekken. Ook met zonnepanelen op daken, inzicht in en efficiƫnt energieverbruik, besparingsadviezen en opslagmogelijkheden zorgen we ervoor dat Nederland steeds minder afhankelijk wordt van fossiele energie.

Al in 1995 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van windenergie projecten. Sinds die tijd hebben we al meer dan 80 windmolens in Nederland gebouwd en hebben we meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst. De stroom uit onze projecten leveren we direct aan de klant, zowel zakelijk als particulier. Groene energie, van weiland tot stopcontact noemen we dat.

Daarom zijn wij al jaren op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Dat blijkt uit het onderzoek van de Consumentenbond, Natuur&Milieu en WISE. In het onderzoek worden energieleveranciers stevig onder de loep genomen en onze groene stroom scoort al jaren een 10 op het gebied van duurzaamheid.