Skip to main content

Op 17 mei organiseert het Eindhovense studententeam Team Energy de derde editie van haar duurzame-energiecongres Energy Now. Het doel van dit evenement is om studenten, professionals en onderzoekers te verbinden en een compleet beeld te schetsen van wat zich in de energiesector afspeelt met betrekking tot de transitie naar duurzame energie.

Dit jaar zal het thema Storage and Conversion: the key to a sustainable energy system zijn. Gedurende de dag zal duidelijk worden hoe de opslag en omzetting van duurzame energie een oplossing zouden kunnen vormen voor de problemen die bij het huidige duurzame-energiesysteem komen kijken, en hoe belangrijke actoren uit de sector dit toepassen.

Energy Now 2018 zal plaatsvinden in het iconische, Eindhovense Evoluon. Met Ruud Koornstra als dagvoorzitter, inspirerende sprekers die vooruitblikken naar de toekomst, veertien interactieve workshops ingevuld door toonaangevende partijen binnen de energiewereld, een levendige beursvloer, en een afsluitende netwerkborrel belooft het een innovatieve en energierijke dag te worden.

Registreren kan via de website www.energy-now.nl.

Voor FME-leden geldt een kortingsregeling van 30%, Hiervoor moeten zij onder de vraag company “FME” invullen.

Leave a Reply