Skip to main content

Na een geslaagde deelname in 2016 was Energy Storage NL dit jaar opnieuw vertegenwoordigd op de Energy Storage beurs in Düsseldorf. De beurs, die parallel aan het IRES-congres plaatsvindt, is dit jaar naar een grotere locatie op het Messeterein in Düsseldorf verhuisd om plaats te geven aan de continu groeiende belangstelling voor de energy storage sector.

Op de ESNL-stand was goed te merken dat veel internationale bezoekers geïnteresseerd zijn in de Nederlandse energieopslagtechnieken. Door middel van een handige deelnemersbrochure heeft ESNL ervoor gezorgd dat de producten, technologieën en oplossingen van haar leden weer meer internationale bekendheid hebben gekregen. De stand werd gedurende de drie dagen wisselend bemand door ESNL-bestuursleden, leden en medewerkers.

ESNL kijkt ook dit jaar weer zeer positief terug op Energy Storage Düsseldorf en is voornemens in 2018 weer aanwezig te zijn.

Meer informatie over de beurs en het congres is te vinden op https://www.energy-storage-online.com. Neem voor vragen contact op met [email protected].

Leave a Reply