Skip to main content

Energy Storage Europe wordt jaarlijks georganiseerd in Düsseldorf en was in 2015 een groot succes. Energieopslag is spannend, dynamisch en in beweging. De verwachte verdubbeling van het bezoekersaantal voor 2016 bevestigt dit beeld. Op het gebied van beurzen voor energieopslag zijn twee beurzen van belang: Energy Storage Europe (ESE) en de International Conference on Renewable Energy Storage (IRES). Voor het eerst worden de krachten gebundeld en wordt er gezamenlijk één beurs georganiseerd. Dit resulteert in een zeer divers publiek en de perfecte gelegenheid om uw bedrijf te introduceren op de internationale markt.

Energy Storage NL is door de organisatoren gevraagd aanwezig te zijn op de Energy Storage Europe beurs in Düsseldorf. Het is een unieke kans voor ESNL om te laten zien wat Nederland in energieopslag te bieden heeft. De beurs en het gelijknamige congres vinden plaats van 15 tot 17 maart 2016 en trekt naar verwachting meer dan 3000 vakbezoekers.

Energy Storage NL zal drie dagen aanwezig zijn op de beurs om haar leden te promoten. Daarvoor zal ESNL een informatieve, Engelstalige ledenbrochure maken. In deze brochure geeft ESNL een overzicht van alle technologie en kennis die ESNL en haar leden te bieden hebben. Voor ESNL-leden is het profileren van uw bedrijf in deze brochure kosteloos en brengt het vele voordelen met zich mee zoals internationale naamsbekendheid. Wilt u meer weten over deze brochure? Stuur dan een mail naar [email protected] en benut deze kans om uw bedrijf in de spotlights te zetten.

Als lid van Energy Storage NL bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van energieopslag en maakt u optimaal gebruik van de aanwezige kennis. Eén van die vele voordelen is gratis toegang tot de Energy Storage Düsseldorf beurs, dit is een exclusieve aanbieding enkel voor ESNL-leden. Bent u al lid van ESNL en wilt u graag gratis naar de beurs? Geef uw interesse dan voor 15 februari 2016 aan via een mail naar [email protected]

Wilt u meer weten over Energy Storage NL, het lidmaatschap en de voordelen? Kijk dan op https://www.energystoragenl.nl/deelnemer-worden.

Leave a Reply