Skip to main content

Energy Storage NL draagt als strategisch partner bij aan het organiseren van een grote internationale Energy Storage summit van Solarplaza op 29 maart. Dit evenement draait volledig om de business case en toekomstige rol van energieopslag. Netbeheerders, projectontwikkelaars en asset owners gaan in verschillende sessies met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen en uitdagingen te bespreken. Door contact met belangrijke stakeholders in de energieopslag dragen we zo bij aan een heldere visie op, en het stimuleren van, de markt voor energieopslag.

Koen Broess zal namens Energy Storage NL een keynote speech geven. Als ESNL-bestuurslid én expert in de markt werpt hij een brede blik op de belangrijkste kansen en uitdagingen voor de business case van opslag. Daarnaast zullen ESNL-deelnemers Giga Storage, Ventolines en TNO een spreker leveren voor één van de deelsessies tijdens het event. Er wordt hard gewerkt om nog meer bevestigingen aan dit rijtje toe te voegen.. hierover blijven we communiceren tot aan het event.

Deelnemers van ESNL krijgen de kans om de conferentie tegen 10% korting te bezoeken. Benieuwd geworden of direct aanmelden als bezoeker? Kijk in de agenda op onze site of registreer je hier.

 

Leave a Reply