Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energy Storage NL lounge op beurs EES München | lounge is compleet met 6 ESNL bedrijven

11 mei 2022 - 13 mei 2022

Op de Electrical Energy Storage in München komt de Europese energieopslagsector bij elkaar. Dit is de grootste en best bezochte energieopslagbeurs van Europa. Wil je jouw bedrijf ook presenteren op deze beurs, sluit je dan aan bij de Energy Storage NL Holland Energy Storage Lounge. We nemen de organisatie voor je uit handen en je profiteert als deelnemer van de bekende uitstraling van het Holland paviljoen.

Over EES – doelgroep
De Electrical Energy Storage in München is de grootste en best bezochte beurs voor batterijen en energieopslagsystemen in Europa. Energieopslag is een sleuteltechnologie om de energietransitie mogelijk te maken. Op de EES in München komt de gehele Europese energieopslagketen samen. De EES is daarmee bovendien ook één van de belangrijkste conferenties op energieopslaggebied wereldwijd.

De EES is onderdeel van de The Smarter E. The Smarter E brengt een belangrijk deel van de energietransitie onder één dak. Naast de EES vinden de volgende vakbeurzen tegelijkertijd plaats:

  • Intersolar Europe – Wereldwijd de meest toonaangevende beurs voor zonne-energie.
  • Power2Drive Europe – De beurs voor laadinfrastructuur en e-mobility
  • EM-Power – De beurs voor slim energiegebruik in de industrie en in gebouwenDaarmee weet The Smarter E een breed scala aan energieprofessionals aan te trekken. Meer dan 50.000 bezoekers komen af op The Smarter E. Op de EES zijn bedrijven uit de complete waardeketen van elektrische energieopslag en conversie vertegenwoordigd.

Binnen EES komen de volgende technologieën aan bod:

  • Energieopslagtechnologie
  • Energieopslagsystemen
  • Netinfrastructuur en oplossingen voor de flexibele integratie van duurzame energie
  • Energieopslagsysteem componenten en benodigdheden
  • Batterijproductie technologieën en machines

ESNL Paviljoen:
Op dit paviljoen showcasen we de Nederlandse energieopslagsector. We laten zien welke technologische oplossingen Nederland te bieden heeft op het gebied van opslag in elektronen, moleculen en warmte.    FME/Energy Storage NL heeft van RVO een ondersteuning gekregen om de Nederlandse energieopslagsector te presenteren op de EES. Deelname aan de Holland Energy Storage Lounge is daarom al mogelijk voor € 2.500,- per bedrijf (exclusief reis- en verblijfskosten en exclusief btw).
De volgende ESNL bedrijven gaan mee:  Elestor, Greener, Ventolines, SmartGrid, Bredenoord en Eaton

 

 

 

Gegevens

Begin:
11 mei 2022
Einde:
13 mei 2022
Evenement Categorie:

Locatie

München
Duitsland + Google Maps