Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industry & Energy congres

13 december 2018

€295,00

Om de Europese klimaatuitdagingen van Parijs aan te gaan, kunnen procesindustrie en energiesector meer uit ketensamenwerking halen. De eerste stappen zijn gezet. Nieuwe energiebesparende processen zijn geïmplementeerd en geavanceerde bioroutes worden ontwikkeld. Toenemende aandacht is er voor elektrificatie en elektrochemie. Synergie tussen elektronen en moleculen kan een cruciale rol spelen bij reductie van de CO2-uitstoot.

Tijdens het plenaire gedeelte gaan we in op globale oplossingsrichtingen. In het parallelle programma worden onderwerpen als elektrochemie, elektrificatie en CO2 als grondstof verder uitgediept in innovatie-cases, ronde tafels en andere interactieve sessies. Ook is het mogelijk om een site tour te maken op het industriepark Chemelot. Voertaal is Engels.

Industry and Energy 2018 is een gezamenlijk evenement van Voltachem, Industrielinqs en FME. Dit jaar bundelen zij hun krachten door het Industry & Energy-congres te integreren met het jaarlijkse evenement van VoltaChem. Op deze manier willen ze een win-win creëren voor alle belanghebbenden in de energie- en chemische keten. Launching partner is Chemelot/Brightlands.

Korting FME-leden
Ben je lid van ESNL? Dan krijg je 100 euro korting op de deelnameprijs. Stuur een mail naar FME Energy, dan zorgen wij ervoor dat je de kortingscode krijgt.
Het FME Cluster Energy geeft in een van de parallelsessies een update over Project 6/25: 6 Mton CO2 reduction with innovative process efficiency.

dit event is een co-creatie van      

 

 

Gegevens

Datum:
13 december 2018
Kosten:
€295,00
Site:
https://www.utilities.nl/inschrijfpagina/industry-energy-2018/

Locatie

Brightlands Chemelot Campus
Urmonderbaan 22
Geleen, Limburg 6167 RD Nederland
Bekijk de site van Locatie