Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Missie Boston ‘Energy Systems & Sustainable Buildings’

17 september 2019 - 21 september 2019

€500

FME, De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en InnovationQuarter, onderdeel van Trade & Innovate NL, bereiden een Privaat-Publieke Samenwerkingsmissie voor naar Boston met als thema ‘Energy Systems & Sustainable Building’.
Ben jij een cleantech-ondernemer met een innovatieve technologie gerelateerd aan energiesystemen of duurzaam bouwen, bijvoorbeeld in de gebouwautomatisering, circulaire bouwmaterialen, installatietechniek, of energieopslagsystemen? En ben je geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële klanten en/of partners aan de Amerikaanse Oostkust? Dan is deelname wellicht interessant.

De missie biedt de kans om de Amerikaanse markt en kansen te ontdekken, relevante connecties te leggen en is er de mogelijkheid innovaties aan lokale partijen te introduceren. Samen met Scandinavische bedrijven zullen toonaangevende bedrijven worden bezocht, zullen er workshops en showcases zijn en is er genoeg mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast is er de mogelijkheid om B2B-matchmaking te doen, omdat gelijktijdig in Boston ook Horizon 19 gehouden wordt. Hierdoor zijn er veel bedrijven, investeerders en potentiële klanten en/of partners aanwezig. Van elke deelnemer wordt een buyer-profile gemaakt zodat de beste matches gemaakt kan worden.

Boston is koploper in de VS als het gaat om de voorbereiding van de gevolgen van klimaatverandering en het verlagen van de CO2-uitstoot. De stad is vier jaar geleden uitgeroepen tot de meest energiezuinige stad van de VS en won in 2018 de Bloomberg American Cities Climate Change. Aangezien (niet)woongebouwen in Boston de bron zijn van 70% van de uitstoot van broeikasgassen, zijn infrastructuur en bouwen een belangrijk aandachtspunt bij het aanpakken van de klimaat- en emissieproblemen van de stad. Het ecosysteem in Boston en de staat Massachusetts dragen bij aan gunstige omstandigheden om innovaties door te voeren. Kortom, kansen zijn er in Boston genoeg.

Toelichting investering:
Bij deelname aan de BOSteRDAM zijn er geen kosten verbonden aan deelname van deze missie.
Lees meer informatie en de voorwaarden hier : https://www.expandyourmarket.org/bosterdam/

Schrijf je hier in voor de missie. 

Gegevens

Begin:
17 september 2019
Einde:
21 september 2019
Kosten:
€500
Evenement Categorie:
Site:
https://www.internationaalondernemen.nl/event/missie-boston-energy-systems-and-sustainable-buildings-ZXZlbnQ6LUxpeDZEYnJMb09jMUhya2ZDcHg=/

Locatie

Boston
Verenigde Staten

Organisator

FME
Telefoon:
079-3531284
E-mail:
internationaal@fme.nl
Bekijk de site van Organisator