Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solarplaza Energy Storage Summit

29 maart 2022 om 09:45 - 18:00

€719.95

Energy Storage NL werkt samen met Solarplaza aan de organisatie van een grote internationale conferentie rondom energieopslag, welke plaats zal vinden op 29 maart 2022 in Amsterdam. Bezoekers van dit evenement krijgen de unieke kans om in contact te komen met lokale en Europese spelers uit zowel de energieopslagwereld als de PV-industrie. Middels interactieve paneldiscussies, keynote presentaties en uitgebreide netwerkmogelijkheden word je in staat gesteld om de informatie en contacten op te doen om jouw ambities in de Nederlandse energieopslagmarkt in eigen hand te nemen.

 

Nederland beschikt nu over zo’n 12 GW aan PV en 8,5 GW aan windvermogen. Het beheer en de verdere groei van deze duurzame energiebronnen worden echter bedreigd door problemen met netcongestie en krimpende marges in bedrijfsmodellen. Tegelijkertijd blijven de technologiekosten van energieopslag gestaag dalen. Om die redenen is de business case voor energieopslag nog nooit zo sterk geweest als nu. Beleggers verwelkomen het potentieel om risico’s te diversificeren en extra inkomstenstromen aan te bieden – vraag het maar aan de bedrijven betrokken bij de Top 5 energieopslagprojecten in Nederland (Solarplaza). Bovendien zal de nieuwe regelgeving van dit jaar dubbele belastingheffing wegnemen en effectief congestiebeheer stimuleren.

 

Kom naar de eerste conferentie over grootschalige energieopslag in Nederland en leer over de business cases, vernieuwde regelgeving en verwachtingen voor dit groeiende segment.

Meer informatie en kennisbronnen zijn te vinden op solarplaza.com.

Deelnemen aan de Summit als ESNL-lid? Stuur een mail naar [email protected] om een ​​unieke actiecode aan te vragen en ontvang 10% korting op je tickets.
Aanmelden kan vervolgens hier.

 

Gegevens

Datum:
29 maart 2022
Tijd:
09:45 - 18:00
Kosten:
€719.95
Site:
https://www.solarplaza.com/event/solarplaza-summit-energy-storage-netherlands-2022/#venue