Skip to main content

Ben jij actief op het gebied van water-, energie- of voedseltechnologie? Neem dan deel aan de collectieve Holland Lounge op de World Future Energy Summit (WFES) tijdens de Abu Dhabi Sustainability Week van 13-16 januari 2020. FME organiseert tijdens de beurs in samenwerking met RVO en de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi een collectief programma voor deelnemers aan het Holland Paviljoen. Het doel is om met de organisatie van een Holland Paviljoen prominent aanwezig te zijn tijdens de WFES. Dit is ook van belang in aanloop naar de Dubai Expo die in oktober 2020 van start gaat.

De World Future Energy Summit is onderdeel van de Abu Dhabi Sustainability week en een wereldwijd industrieplatform dat bedrijven in de energie- en de sustainability sector samenbrengt met hun innovaties op het gebied van schone technologieën  en efficiënte oplossingen voor een duurzame toekomst. De WFES is hét B2B sustainability event in de Golfregio.

In 2019 hebben 800 bedrijven uit 40 landen deelgenomen aan de beurs, die is onderverdeeld in de volgende 6 sectoren:

  • Energy: energietransitie, alternatieve brandstoffen, duurzame energie productie, opslag en distributie.
  • Water: duurzame productie, behandeling en distributie. Oplossingen voor waterschaarste en lange termijn investeringen in waterveiligheid, efficiëntie en innovatie in relatie tot de energy-water-food nexus.
  • EcoWASTE: duurzaam afvalmanagement en oplossingen voor afvalrecycling in de Golfregio.
  • Solar: publiek private samenwerkingen op het gebied van innovatie, opwek en opslag van de belangrijkste hernieuwbare energie voor de MENA regio.
  • Green Buildings: nieuwe technologieën voor energie-efficiënt en kostenefficiënt bouwen aan slimme en groene huizen van de toekomst.
  • Mobility: duurzaam men emissieloos transport door elektrificatie en automatisering

Lees meer over deze missie op de website van RVO

Leave a Reply