Skip to main content

Energy Storage NL heeft eerder dit jaar de grens van 100 deelnemers bereikt. Om dit succes te vieren heeft Jeroen Neefs, branchemanager Energy Storage NL, een taart overhandigd aan de honderdste ESNL deelnemer RITTAL B.V.. Rittal maakt naast gestandaardiseerde kastsystemen en containers voor opslagsystemen ook klantspecifieke deel-oplossingen voor energieopslag. Een totaaloplossing wordt gerealiseerd door middel van stroomverdelingscomponenten en een compleet assortiment voor het klimatiseren van kastsystemen en containers eventueel compleet met bewaking.

Hubert ten Broeke, Director Industry van RITTAL B.V.: “Energy Storage NL is voor ons het ideale platform om onze jarenlange kennis en ervaring over veilige kastsystemen en toebehoren voor batterijopslag te delen met de sector. Daarnaast geloven wij in de energietransitie en willen wij graag ons steentje bijdragen aan innovatieve organisaties in Nederland, die hierin een versnelling kunnen aanbrengen.

Energy Storage NL ziet haar deelnemersachterban snel toenemen. Jeroen Neefs: “de toenemende interesse in energieopslag zorgt ook voor een groei in het aantal deelnemers bij Energy Storage NL”. Niet alleen de kwantiteit maar ook diversiteit valt hierin op. Neefs: “Naast technologiebedrijven zien we ook netbeheerders, energieleveranciers, banken, verzekeraars, etc. zich aansluiten bij Energy Storage NL. Daarmee werken we aan een ecosysteem voor energieopslag binnen onze vereniging. Gezamenlijk leren we van elkaar en werken we zodoende aan een versnelling van de Nederlandse energieopslagmarkt”.

Ook deelnemer worden van Energy Storage NL? Klik dan op de volgende link: https://www.energystoragenl.nl/register

Meer informatie over Rittal? Klik dan op de volgende link: https://www.rittal.com/nl-nl