Skip to main content

Op de Electrical Energy Storage in München komt de Europese energieopslagsector bij elkaar. Dit is de grootste en best bezochte energieopslagbeurs van Europa. Wil je jouw bedrijf ook presenteren op deze beurs? Sluit je dan aan bij de Energy Storage NL Holland Energy Storage Lounge. We nemen de organisatie voor je uit handen en je profiteert als deelnemer van de bekende uitstraling van het Holland paviljoen.

Op dit paviljoen showcasen we de Nederlandse energieopslagsector. We laten zien welke technologische oplossingen Nederland te bieden heeft op het gebied van opslag in elektronen, moleculen en warmte.

Energy Storage NL heeft van RVO een ondersteuning gekregen om de Nederlandse energieopslagsector te presenteren op de EES. Deelname aan de Holland Energy Storage Lounge is daarom al mogelijk voor € 2.000,- per bedrijf (exclusief reis- en verblijfskosten en exclusief btw).

Je krijgt hiervoor:

  • Presentatieruimte per bedrijf.
  • Een posterwand voor het bedrijfslogo en de bedrijfspresentatie voor elk bedrijf.
  • Een collectieve netwerkruimte waar je gasten kunt ontvangen met zitjes en catering.
  • Duidelijke oranje Holland en Energy Storage NL branding.
  • Een netwerkreceptie op het paviljoen aan het einde van één van de beursdagen.
  • Toegangskaart voor de beursdagen (maximaal 2 personen).
  • Mogelijkheid tot beeldpresentatie van jouw organisatie op centrale plek tijdens de beurs.

De EES is onderdeel van The Smarter E, een groot evenement waarin een belangrijk deel van de Europese energietransitie aan bod komt.
Je vindt in München op het beursterrein tegelijkertijd ook de Intersolar (zonne-energie), de Power2Drive (e-mobility) en de EM-Power (energie efficiëntie).

Wil je meer weten of je direct aanmelden?
Neem dan contact op via [email protected]

Leave a Reply