Skip to main content
Contact persoon:
Jeffrey Bartels [email protected]

Wij zijn Edmij, energie- en dataspecialist. Wij voorspellen jouw energieverbruik en -productie én we helpen je om slim energie te verhandelen: direct op de markt of onderling met een duurzame partner. De energietransitie in jouw voordeel!

Zoek je hulp voor jouw businesscase voor opslag? Wil je weten wie jouw accu kan aansturen? Wil je primaire reserve verkopen? Kan je op frequentie sturen, maar zoek je software waarmee je de locatiedata met TenneT kan delen?

Of wil je éérst beginnen met het inkopen op de groothandelsmarkt? En dan eens kijken of je bepaalde installaties hebt die kunnen reageren op realtime prijssignalen? Gewoon om ervaring op te doen vóórdat je investeert in een accupakket?

Edmij optimaliseert nu al meerdere pompgemalen, ovens, vrieshuizen, windturbines en accu’s. Gezamenlijk vormen deze flexibele assets hét duurzame alternatief voor de vervuilende energiecentrales.

Edmij is energie- en dataspecialist en helpt je om tegen lage kosten elektriciteit in te kopen. We nemen richting de netbeheerder de formele rol als PV-partij en energieleverancier aan en kunnen je verder helpen met: markttoegang, forecasting, vraagsturing (demand response) en balanceringsdiensten.

De benodigde technologieën zijn in eigen huis ontwikkeld. Edmij is daarom snel en goedkoop: je verdient jouw investering in duurzame assets snel weer terug!