Skip to main content

Bij SBM Offshore hebben onze mensen een ongeëvenaarde ervaring en inzicht in de behoeften van de wereldwijde offshore-energiesector. Onze productontwikkeling wordt gedreven door de veranderende marktvraag.

SBM Offshore biedt drijvende productie-oplossingen voor de offshore-energiesector, dit is over de gehele levensduur van het product. Het bedrijf is marktleider in geleasede drijvende productiesystemen, met meerdere units die momenteel in bedrijf zijn, en heeft een ongeëvenaarde operationele ervaring op dit gebied. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf zijn het ontwerp, de levering, de installatie, de werking en de levensduur van drijvende productie-, opslag- en offloading-schepen (FPSO). Deze zijn eigendom van en worden beheerd door SBM Offshore en worden op turn-keybasis verhuurd aan haar klanten.

[fusion_youtube id="EBxPzCfWa7k" alignment="" width="1600" height="900" autoplay="false" api_params="&rel=0" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" css_id=""][/fusion_youtube]