Skip to main content

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) heeft Energy Storage NL per direct een aantal maatregelen genomen om gehoor te geven aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij hopen hiermee de gezondheid van onze medewerkers en relaties zo goed mogelijk te beschermen. Door deze maatregel kan het zijn dat wij minder goed telefonisch bereikbaar zijn. Wij verzoeken je daarom zo veel mogelijk contact op te nemen per e-mail.

Op dit moment is ons pand gesloten en werken alle Energy Storage NL-collega’s tot en met 6 april vanuit huis.

Bijeenkomsten

Alle Energy Storage NL events tot en met 6 april zijn geannuleerd. Per event kijken wij of deze verplaatst kan worden naar een later moment dit jaar.
Voor kleinere Energy Storage NL-bijeenkomsten en vergaderingen wordt gekeken of deze verplaatst kunnen worden of kunnen worden omgezet in een online bijeenkomst. Deelnemers ontvangen hierover nog nader bericht.

Coronavirus meld- en informatiepunt

Via het meld- en informatiepunt van FME en haar branches, wordt alle praktische informatie gedeeld over hoe organisaties om kunnen gaan met het coronavirus, en bijvoorbeeld welke regelingen er zijn. Houd deze pagina in de gaten.
In de lobby zijn FME en haar branches bovendien druk bezig om voor goede noodmaatregelen te zorgen. Laat ons weten waar jullie behoefte aan hebben, dan nemen we dit mee.

Webinar

FME heeft een webinar gegeven over de Coronacrisis en werk, deze is hier terug te kijken.

 

Leave a Reply