Skip to main content

Na twee succesvolle edities keert het NH3 event op 6 en 7 juni terug in Rotterdam voor de derde editie. Nog altijd is ammoniak een onderschatte route in de weg naar duurzame energie. Op het NH3 event komen wetenschappers, bedrijven en experts samen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van ammoniak als energiedrager te delen. En niet met de minste namen; keynote speaker dit jaar is Ad van Wijk, sustainable energy entrepreneur en Professor Future Energy Systems aan de TU Delft.

‘We zijn zeer trots op het feit dat we als keynote Prof. dr. Ad van Wijk hebben kunnen strikken’, zegt Hans Vrijenhoef, voorzitter van Stichting NH3 Event. ‘Professor Ad van Wijk staat bekend als waterstof-ambassadeur. Wij kijken uit naar zijn visie op Sustainable Energy en ammoniak (NH3) als energie drager.

Veel belovend programma NH3 congres 2019

Het programma van het NH3 event staat sinds 1 februari online en ziet er veelbelovend uit. Door Trevor Brown, Industry changemaker: sustainable ammonia uit New York, USA, wordt het programma getipt als ‘a fantastic schedule of presentations. Iedereen die de rol van ammoniak in een schone energie- en koolstofvrije brandstoftoepassingen wil begrijpen, zou hierbij aanwezig moeten zijn’.

Naast de keynote van Ad van Wijk, presenteert ook Edward Cussler, professor aan de University of Minnesota, zijn visie op ‘Isothermal Ammonia Synthesis and Separation’.

Benieuwd naar het complete programma en inschrijfmogelijkheden?
Meer informatie over het congres, inschrijf- & partnermogelijkheden: www.nh3event.com

Over het NH3 event
De European Conference on Sustainable Ammonia is een initiatief van Stichting NH3 Event Europe om de mogelijkheden van ammoniak als duurzame (energie)oplossing bekend te maken. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Proton Ventures, Yara, Casale, Thyssen Krupp en Duiker Combustion Engineers.

Leave a Reply