Skip to main content

Skoon en Sunbelt Rentals zijn verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen. Skoon is een online softwareplatform dat schone energieoplossingen en softwaretools biedt aan de film- en tv-, elektriciteitsnet- en bouwsector. Deze samenwerking stelt Sunbelt Rentals in staat om zijn bereik te vergroten en klanten te ondersteunen door de verhuur van batterijopslageenheden, waterstofgeneratoren en zonnepanelen gemakkelijker te maken. Door de beschikbaarheid en toegankelijkheid van schone energieoplossingen te vergroten, kunnen klanten hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen en positieve verandering teweegbrengen om een betere toekomst voor onze planeet te realiseren.

Sunbelt Rentals en Skoon zijn een partnerschap aangegaan om klanten in de bouw-, evenementen- en film- en tv-industrie te ondersteunen met een naadloos boekingssysteem voor duurzame, schone energieproducten. Bovendien maakt het softwareplatform klantvriendelijke rapportage mogelijk over energieverbruik en besparingen. Samen zal deze samenwerking de strategische doelen van klanten ondersteunen om over te stappen op schone alternatieven voor dieselgeneratoren.

Deze samenwerking sluit strategisch aan bij de ambities van Sunbelt Rentals op het gebied van duurzaamheid en hun missie om klanten vandaag de dag te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken door innovatieve en duurzame schone energieopties te bieden. Klanten kunnen de benodigde apparatuur huren bij Sunbelt Rentals via de online marktplaats van Skoon, waardoor schone energieoplossingen beter beschikbaar en toegankelijk worden in de markt. Het platform van Skoon biedt ook toegang tot geavanceerde data-analysetools om elke inzet te optimaliseren en meer kosten te besparen.

Peter Paul van Voorst tot Voorst, oprichter en CEO van Skoon Energy: “We zijn blij met het vertrouwen van Sunbelt in de schone energie-software van Skoon. Door gebruik te maken van onze tools en algoritmen kan Sunbelt nu zijn energieverhuurvloot efficiënter beheren, de downtime verminderen en het gebruik van hun schone energiesystemen verhogen. We zijn trots om de inspanningen van Sunbelt Rentals te ondersteunen om de beschikbaarheid en toegankelijkheid van schone energieoplossingen te vergroten.”

Matt O’Hara, Senior Sustainable Applications Manager bij Sunbelt Rentals, reageerde op de samenwerking: “We zijn erg blij om samen te werken met Skoon en ons verhuuraanbod uit te breiden naar nieuwe markten en industrieën. Zowel de toewijding van Sunbelt Rentals aan ‘Our Planet’ als de toewijding van Skoon aan duurzaamheid zijn gebaseerd op een klantgerichte aanpak om klanten te helpen hun afhankelijkheid van diesel te verminderen en daarmee hun ecologische voetafdruk te verkleinen. We geloven dat deze samenwerking onze klanten zal ondersteunen bij het gemakkelijk toegang krijgen tot duurzame oplossingen via het platform van Skoon, en we hopen dat dit zal bijdragen aan een groenere toekomst.”

Over Sunbelt Rentals Ltd
Sunbelt Rentals maakt deel uit van het FTSE 100-bedrijf Ashtead Group plc en is het grootste verhuurbedrijf van apparatuur in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 200 servicecentra in het hele land, meer dan 4.000 werknemers en meer dan 35.000 klanten in de bouw-, evenementen-, facilitair management-, overheids- en film- en tv-sector.

Voor meer informatie over de toewijding van Sunbelt Rentals aan duurzaamheid, bezoek: https://www.sunbeltrentals.co.uk/our-planet/

Over Skoon
Skoon werkt aan een toekomst waarin er schone energie is voor iedereen, overal. Ons team ontwikkelt commerciële software voor leveranciers, eigenaren en gebruikers van mobiele energieoplossingen. Het online verhuurplatform en de bedrijfsbeheersoftware maken het gemakkelijker, data-gedreven en zelfs betaalbaarder om schone mobiele energieoplossingen te gebruiken voor tijdelijke toepassingen. Binnenkort is het net zo eenvoudig om een energieoplossing te boeken als het boeken van een hotelkamer. We geloven dat deze toekomst heel dichtbij is, met een sterke focus op onze klanten en een bereidheid om elke dag met hen te leren.

Voor meer informatie over Skoon Energy, bezoek: https://skoon.world/.