Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Holland Paviljoen Global Power & Energy Exhibiton (GPEX)

17 September 2018 om 08:00 - 20 September 2018 om 18:00

De Nederlandse technologische industrie kan de wereld oplossingen bieden voor de verduurzaming van de industrie, gebouwde omgeving, mobiliteit, energieproductie en energieopslag. Om dat te laten zien, organiseert FME van 17 tot en met 20 september 2018 een Holland Paviljoen op de Global Power & Energy Exhibiton (GPEX).

We willen op de GPEX-beurs aan de wereld laten zien wat wij in Nederland doen en kunnen: Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking en energie opslag bundelen hun krachten in een collectief landenpaviljoen. De gehele energiesector staat centraal.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en kun je als deelnemer ook gebruikmaken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij je bij verschillende commerciële activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

Voordelen

Voor de deelnemers in het Holland Paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. In overleg met de deelnemers kijken we ook naar geschikte aanvullende ondersteunende activiteiten, waarvoor je je elaties kunt uitnodigen. Met deze promotionele activiteiten wordt de zichtbaarheid en de uitstraling van het paviljoen vergroot.

Bezoekersprofiel

Op dit zeer internationale event presenteren meer dan 200 exposanten hun kennis en kunde. De organisatie verwacht 30.000 internationale bezoekers voor de editie in 2018. 180 sprekers zullen een interessant conferentieprogramma gaan verzorgen.

Toelichting op deelnametarief

De deelname bedraagt € 895,- per m2, all-in. De minimale standaardstand grootte is 6 m2 . Het deelnametarief is inclusief grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basis vermelding in de online catalogus, internet, schoonmaak enz. De vierkante meters van de collectieve ruimte worden verdeeld onder de deelnemers. Genoemde kosten zijn exclusief BTW, exclusief reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Details

Start:
17 September 2018 om 08:00
End:
20 September 2018 om 18:00
Event Category:

Organizer

Ingrid Kerklaan
Phone:
(079) 353 12 93
Email:
Ingrid.Kerklaan@FME.nl