NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Zutphensestraat, 319, 7325 WT, Apeldoorn

+31 (0)55 301 85 01

Contact persoon:


ALLE DEELNEMERS

Bredenoord


Over Bredenoord
Bredenoord is dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. Overal ter wereld zorgen we ervoor dat ondernemers, instellingen en overheidsorganisaties kunnen werken zoals zij dat willen. Op een schone, efficiënte en verantwoorde manier. Samen met onze klanten werken we aan passende oplossingen voor duurzame energiezekerheid.

Optimale combinatie van technieken
Elke energievraag is anders en daarom kunt u rekenen op de beste oplossing voor uw situatie. Slimme combinaties van verschillende technieken zorgen voor optimale betrouwbaarheid, zo laag mogelijke emissie en een goed rendement. Vaak zijn dit hybride opstellingen waarin energieopslag centraal staat. Door een emissieloze batterij te koppelen met zonne- of windenergie, aan het net of een aggregaat ontstaat een duurzame stroomvoorziening. Ook hebben we aggregaten en systemen met duurzamere brandstoffen als HVO en waterstof. Met onze vloot van batterijsystemen, uiteenlopende aggregaten en toebehoren, en onze ervaren engineers, servicemonteurs, chauffeurs en adviseurs staan we 24/7 voor u klaar om te zorgen dat u direct aan de slag kunt.

Naar een emissievrije toekomst van tijdelijke stroom
Met onze R&D-afdeling werken we al jaren aan het zoveel mogelijk emissievrij maken van tijdelijke en mobiele stroom. Daarmee zorgen we dat onze klanten verzekerd zijn van stroom, ook als fossiele brandstoffen minder gewenst of beschikbaar zijn en er strenge (emissie)regels gelden. Van simpele effectieve oplossingen als een gepatenteerd roetfilter tot grotere uitdagingen als mobiele zonnepanelen. Zo was Bredenoord de eerste met een waterstofaggregaat en was de E-Saver de eerste mobiele batterijoplossing voor de kleinere stroomvraag. Vaak werken we bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en oplossingen samen met andere bedrijven, overheidsorganisaties en innovatiepartijen.

Batterijlijn; voor iedere klus de juiste batterij
Schoner en stiller werken wordt steeds vanzelfsprekender op bijvoorbeeld de bouwplaats, in de infra en op evenementen. U wilt uitstoot en geluidsoverlast voorkomen, maar wel flexibel, wendbaar en rendabel kunnen werken. Batterijsystemen zijn de oplossing. Zij vormen de basis voor een configuratie op maat. Met de introductie van een nieuwe batterijlijn, heeft Bredenoord nu een brede serie aan opslagsystemen om de juiste oplossing te kunnen bieden voor elke stroomvraag.

Bredenoord biedt u batterijen in vijf verschillende vermogens. Wij hebben Battery Boxen met vermogens van 80, 150, 300 en 600kW beschikbaar. Onze experts kunnen u vertellen welk model het beste bij uw behoefte past.

Internationaal – huren, verkoop én onderhoud
Al bijna 85 jaar zorgen we dat uw werk kan doorgaan, op elk moment en elke plek. We begonnen in Apeldoorn op de plek waar nu ons hoofdkantoor staat, en hebben inmiddels vestigingen en depots in Nederland, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk, en partners over de hele wereld. We zijn dus altijd snel ter plaatse met de oplossing voor uw stroomvraag. Zo stonden onze energieoplossingen al op festivals, bij onderhoudswerk aan tramrails, in een smart grid en bij de aanleg van zonneparken. Onze serviceafdeling houdt noodstroomvoorzieningen in uitstekende conditie bij onder meer brandweer, ziekenhuizen en datacenters. En voor werk op bouwplaatsen en langs de weg is er een scala aan laagdrempelige oplossingen die aan alle eisen voldoen.

Veilig werken
De veiligheid van de plaatsen waar we werken en van onze medewerkers, opdrachtgevers en onderaannemers is essentieel. Bredenoord heeft een uitgebreid veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid, om zo te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, het voorkomen van arbeidsongevallen en bescherming van het milieu. Bredenoord is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd, en spiegelt de werkwijze voortdurend aan de laatste inzichten in ISO- en VCA**-normering en de wetenschap daarachter.