NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Graafsebaan, 139, 5248 NL, RosmalenContact persoon:
Willem van der Heijden
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Watts In Store


WattInStore (WIS) is een projectontwikkelaar in energieopslagprojecten met haar roots in de PV markt. Door jarenlang actief te zijn geweest in de solar markt hebben we nauwlettend de groeiende problematiek rondom congestie gevolgd en daarbij de behoefte voor oplossingen om zodoende ook de energietransitie verder vorm te geven. Dit doen wij door via onze oplossingen meer PV opwekking te kunnen realiseren en het direct eigen verbruik van opgewekte energie te verhogen.

Wij zien onszelf als de spin in het web. Over de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd die alle facetten dekt om een storage project te realiseren. We zijn flexibel en door onze onafhankelijke positie ten opzichte van fabrikanten kunnen wij  competitieve prijzen uit de markt halen voor onze opdrachtgevers, maar zeker zo belangrijk is dat wij mee kunnen bewegen met de meest efficiënte en/of geschikte opslagtechniek bij iedere situatie (bijv. zoutwater, zink, etc naast de huidige standaard lithium).

Daar maken wij het verschil, wij ontzorgen onze opdrachtgever van start tot finish. Wij berekenen de optimale batterijsamenstelling, op basis van uw wensen, in een combinatie van PV opbrengsten, netcapaciteit, investering en inkomsten. Wij richten ons daarbij enerzijds op de mid- range opslag oplossingen (10 kW tm 500 kW) via gestandaardiseerde en snel leverbare producten. Anderzijds houden wij ons ook bezig met de ontwikkeling van grootschalige opslagprojecten (> 500 kW). Tot slot zetten wij onze expertise in om business cases samen te stellen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om ook op uw locatie energieopslag te realiseren.