NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Meerheide, 101, 5521 DX, Eersel

0497 555 362

Contact persoon:


ALLE DEELNEMERS

AliusEnergy BV


Wie zijn wij?/Wat doen we?
Wij zijn Alius, dé specialist in duurzame energie-oplossingen. We zijn een adviserende groothandel én kenniscentrum dat al sinds 2007 de wereld voorziet van positieve energie. En precies dát is waar we bij Alius warm voor draaien: Een wereld vol positieve energie!

Dit betekent in de praktijk dat we voortdurend op zoek zijn naar kennis, ideeën en oplossingen die de energietransitie makkelijker maken. Bij Alius kun je als installateur of groothandel terecht voor een breed scala aan duurzame producten. We distribueren en ontwikkelen alleen producten van de hoogste kwaliteit die niet alleen eenvoudig, maar ook toegankelijk zijn voor iedereen. Alleen de beste producten krijgen een plek in het assortiment. Zo bieden we alles voor een complete pv-installatie, smart-home producten, warmtepompen, laadstations, batterijopslag en meer.

Zelf ontwikkelden we producten voor verschillende energie- en warmte oplossingen:

  • Aelex: Het inleg-montagesysteem Aelex is ontwikkeld voor het monteren van PV-panelen op schuin dak. Ook hebben we hier een prachtige oplossing om je panelen indak te monteren.
  • Volthera: Met het Volthera PVT-systeem kun je je woning voorzien van elektriciteit én warmte.
  • Klimaatconcepten: Door middel van onze klimaatunit Impaero zorgen we voor energiebesparing, warmteterugwinning én een optimaal binnenklimaat in de industriële sector.

Al met al een betrouwbare specialist op het gebied van duurzame energie-oplossingen. Zo maken we het niet alleen voor ons, maar ook voor jou leuker en makkelijker.

Onze jarenlange kennis en ervaring delen we graag met onze partners. Zij zijn degene die onze producten ook daadwerkelijk toepassen in de praktijk. Daarom bieden we op verschillende vlakken ondersteuning, zodat we elkaar een stapje verder helpen. Zo kun je bij ons terecht voor uitgebreide trainingen en kennissessie’s over de oplossingen die wij bieden. Onze productspecialisten zoomen hierbij in op een bepaald product, zodat jij hier álles over te weten komt. Ga je een van onze producten voor het eerst installeren? Indien gewenst staat er een specialist klaar om te zorgen dat de installatie goed verloopt en krijg je waar nodig extra tips voor een volgende keer.

Bij vragen of complexe installaties staan de service en engineering teams altijd klaar om te helpen met het uitwerken van een project of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen we servicevragen voor jou als installateur uit handen nemen door service te bieden voor, tijdens en na de installatie van jouw project. Zo leren wij niet alleen van jou, maar leren we van elkaar!

Dat brengt ons meteen bij onze lijfspreuk: ‘Energie voor elkaar’. Drie eenvoudige woorden die exact vertellen wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Samen maken we de wereld een stukje beter, voor onszelf én voor onze kinderen.