NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Emmasingel, 4, 9726 AH, Groningen

06 12 03 5082

Contact persoon:
Dirk Jan Masselink
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Repowered


Wij zijn Repowered

Hernieuwbare energie op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs. Daar staan wij voor.

Van een traditioneel centraal vraag gestuurd energiesysteem bewegen we ons naar een decentraal aanbod gestuurd systeem. De verdere integratie van niet stuurbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, zorgt in een toenemende mate voor behoefte aan flexibiliteitsoplossingen. Repowered ontwikkelt en implementeert flexibiliteitsoplossingen dicht bij de bron.

Repowered is opgericht in 2019 door Jeroen van den Berg, Dirk Jan Masselink en Gerard Martinus. Gezamenlijk hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de energiewereld en de handen ineen geslagen en krachten gebundeld om concrete flexibiliteitsoplossingen te ontwikkelen voor de energiemarkt van de toekomst. Vanuit ons kantoor in Groningen helpen we overheden, bedrijven en lokale energie-initiatieven om de transitie naar een duurzaam energiesysteem vorm te geven.

Onze expertises liggen rondom de thema’s Energieopslag, conversie/waterstof en vraagsturing.  Doormiddel van onze Flexcheck geven wij inzicht in de locaties-specifieke mogelijkheden en kansen opslag, conversie of vraagsturing. Op basis hiervan werken we toe naar een concreet projectplan, en worden echt enthousiast als we het project ook daadwerkelijk tot realisatie te brengen. Repowered heeft uitgebreide expertise op zowel technisch, financieel als regulatorisch vlak.