NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Petroleumhavenweg, 44, 1041, AmsterdamContact persoon:
Alan van Ballegooijen
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Castleton Commodities International


Castleton Commodities International (CCI) is een toonaangevende wereldwijde handelaar in energieproducten en investeerder in infrastructuuractiva. Als handelaar zet CCI kapitaal op eigen basis in op de fysieke en financiële grondstoffenmarkten, waardoor het bedrijf marktinzichten en toegang krijgt. Als strategische investeerder en ontwikkelaar maakt CCI gebruik van haar marktexpertise, operationele capaciteiten en branchekennis om te investeren in, en het ontwikkelen van, geselecteerde grondstoffen-infrastructuuractiva.

Het belangrijkste investeringsplatform van CCI stelt ons in staat om op efficiënte wijze langetermijninvesteringsideeën uit te drukken, kansen op schaal te benutten en waarde te creëren door een actieve rol te spelen bij het optimaliseren en verbeteren van de fysieke activiteiten van commodity-activa. Deze beleggingen in activa stellen ons in staat om te profiteren van kansen die niet beschikbaar zijn op de verhandelde markten.

Onze activa voor energieopwekking vormen een aanvulling op onze handelsactiviteiten door CCI in staat te stellen langdurige onderzoeksthema’s te formuleren in anders illiquide markten. CCI heeft uitgebreide ervaring met het optimaliseren en exploiteren van energiecentrales in Noord-Amerika en Europa. In Europa bezit CCI aardgasgestookte elektriciteitsproductie-installaties in Nederland (860 MW) en Spanje (786 MW).

Om het portfolio van CCI uit te breiden en bij te dragen aan het initiatief voor energietransitie en decarbonisatie in Europa, is CCI actief op zoek naar partnerschappen en co-investeringsmogelijkheden in nieuwe investeringen, onder meer in energieopslag en waterstofprojecten, evenals naar manieren om onze bestaande activa te optimaliseren om de efficiëntie verbeteren en bijdragen aan de uitdaging van het koolstofarm maken.