NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:Contact persoon:
Sanne Ruisbroek
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

HMS Industrial Networks BV


HMS – Hardware Meets Software™

Wat we doen
HMS staat voor Hardware Meets Software en dat is al 30 jaar precies het speelveld van onze organisatie. Als adviseur en leverancier van high-end industriële datacommunicatie oplossingen, interfaces en gateways zijn wij wereldwijd actief met inmiddels al meer dan 10 miljoen HMS devices geïnstalleerd. Onze technologie verbindt industriële apparaten en gebouwinstallaties met besturingssystemen en internet om zo gebruikers te helpen om meer verbonden, productiever en duurzamer te worden.

Hoe we werken
HMS Networks ontwikkelt producten onder de merken Anybus®, Ewon®, Intesis®, Ixxat® en Webfactory®. Kennisdeling zit in het DNA van onze Zweedse organisatie en wij zijn dan ook een vertrouwde gesprekspartner voor makers en eindgebruikers die op weg zijn naar digitalisering en IIoT. In ons HMS Labs wordt er voortdurend gewerkt aan nieuwe technologieën en innovaties zoals 5G, Artificial Intelligence en industriële cybersecurity.

Datacommunicatie voor batterijopslagsystemen
Moderne batterijopslagsystemen combineren netwerkcomponenten van veel verschillende leveranciers en maken vaak zelf deel uit van smart grids. Onderlinge communicatie en communicatie met de cloud is de sleutel tot een efficiënte en betrouwbare werking van het systeem. Met de technologie van HMS Networks kunt u alle communicatie- en integratievereisten voor batterijopslagsystemen invullen.