NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Fred. Roeskestraat, 115, 1076 EE, Amsterdam

+316 33038192

Contact persoon:
Jim van der Mark
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

ABO Wind Nederland


ABO Wind is een van Europa’s meest ervaren ontwikkelaars van duurzame energieprojecten. ABO Wind ontwikkelt, realiseert en onderhoudt al 26 jaar met succes duurzame energieprojecten. Tot nu toe heeft het bedrijf 1.020 windturbines, zonne-energiecentrales, biogasinstallaties en batterijprojecten ontwikkeld en geïnstalleerd met een totale capaciteit van ongeveer 5GW.

We ontwikkelen momenteel wind, zonne-energieprojecten en batterijopslag projecten in 16 landen verspreid over vier continenten. Het ABO Wind-team bestaat uit meer dan 1000 hoogopgeleide professionals met expertise in alle fasen van de ontwikkeling: van locatie-evaluatie en landverwerving tot opbrengstbeoordeling, engineering, planning, milieueffectrapportage, bankfinanciering, elektriciteitsnet aansluiting, bouw en onderhoud.

Wij verzorgen langdurig technisch en commercieel operationeel beheer en onderhoud van wind, PV-parken en batterijparken, inclusief inspecties, reparaties en technische beoordelingen. ABO Wind zorgt voor een optimal batterij project die goed wordt ingepast in de omgeving. Gedurende de exploitatie verzorgt ABO Wind het operationele beheer, het onderhoud en andere technische diensten.

ABO Wind zorgt daarnaast voor een zorgvuldig participatieproces. Het bedrijf bouwde ruim 20 jaar geleden zijn eerste coöperatieve windturbinepark. Sindsdien heeft initiatiefnemer ervaring opgedaan met onder andere diverse vormen van financiële participatie bij duurzame energieprojecten. ABO Wind draagt hiermee graag bij aan draagvlak en acceptatie van duurzame energieprojecten We bieden een open en eerlijke benadering van projectontwikkeling, ondersteund door een ervaren team, van wie velen al vanaf het begin in de hernieuwbare-energiesector werken. Bij ABO Wind zien we het hele plaatje en houden we ons actief bezig met openbare raadpleging voorafgaand aan de indiening van al onze projecten.