NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Hengelder, 56, 6902 PA, Zevenaar

+31 (0)316 59 16 60

Contact persoon:
Bob van Alst
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Rittal B.V.


Complex eenvoudig maken

Dat is onze leidraad. Het is de drijfveer achter onze ontwikkelingen. Van begin af aan. Het inspireerde ons voor de eerste standaardisering van kastsystemen. En het is voor nu en in de toekomst de kerngedachte achter al onze innovaties. Het is overal te vinden. In talloze kleine kastfuncties, in omvangrijke processen van de gehele keten voor de besturings- en paneelbouw, maar ook in wereldwijde IT-oplossingen.

Onze producten bieden tastbare voordelen. Ze versnellen processen, verhogen uw productiviteit en lossen problemen op. De kastsystemen van Rittal zijn eenvoudig en snel te configureren. Met een modulair systeem creëert u oplossingen die exact op uw wensen zijn afgestemd. Met slimme koeloplossingen die gemiddeld 75 procent minder energie verbruiken en een hoge CO2-besparing realiseren, is het mogelijk te anticiperen op het benodigde onderhoud en service. Met innovatieve rackoplossingen kunt u sneller dan ooit nieuwe IT-infrastructuren bouwen – ongeacht of dit een enkele netwerkbehuizing is of een complete computerruimte. En ook dit is uniek: wij leveren standaardartikelen binnen 24 uur vanaf het moment van bestellen. Sneller kan niet.

Betrouwbare oplossingen voor duurzame energievoorziening

Door de steeds sneller voortschrijdende energietransitie neemt de kostendruk op de energiesector toe. Tegelijkertijd moet de continuïteit van de energievoorziening ook in de toekomst zijn gewaarborgd door een intelligente uitbreiding van het net. De vraag naar gestandaardiseerde oplossingen die flexibel aan individuele eisen zijn aan te passen wordt steeds groter. Het energiesysteem van de toekomst is digitaal en gebaseerd op betrouwbare en duurzame componenten.