NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Woerden

+31653950967

Contact persoon:
Jos van der Linden
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

GivEnergy Europe B.V.


Wie wij zijn:

GivEnergy is een fabrikant van oplossingen voor energieopslag. Het bedrijf is in 2018 opgericht in de UK en is sinds 2022 actief in Europa. GivEnergy heeft fabrieken en R&D facilities in de UK, Ierland, Australiƫ en Shenzen China (Shenzhen Givenergy Technology Co., Ltd).

Wat we doen:

We leveren een compleet assortiment omvormers, kobaltvrije batterijsystemen en bijbehorende software. Onze systemen maken gebruik van intelligente algoritmen om optimaal gebruik te maken van de opslag van overtollige stroom die wordt opgewekt uit zon, wind, etc. om het eigen verbruik te maximaliseren. Het in-house R&D-team zorgt ervoor dat we unieke oplossingen op maat leveren voor klanten en dat de technologie die we gebruiken toonaangevend blijft. Bovendien hebben we een uitstekende klantenservice om onze installateurs te ondersteunen.

Wij willen mensen helpen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd het milieu zo min mogelijk belasten. Of het nu is door optimaal gebruik te maken van zonnepanelen of door de batterij op te laden met behulp van het daluren tarief, het GivEnergy systeem levert wat we beloven, zowel voor de particuliere als de commerciƫle markt.

Wil je meer weten over onze producten? Bezoek onze website: https://www.givenergy.co.uk/