NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Spaceshuttle, 32, 3824 ML, Amersfoort

+31(0) 85 071 02 80

Contact persoon:
Peter Teunis
info@dehn.nl

ALLE DEELNEMERS

DEHN NEDERLAND B.V.


DEHN protects. Twee woorden, één belofte

DEHN biedt innovatieve, unieke en slimme beveiligingsoplossingen, diensten en expertise voor overspannings- en bliksembeveiliging, voor aardig en persoonlijke beschermingsmiddelen, die op maat gemaakt zijn voor gebouwen, energie- en infrastructuurtoepassingen.

Door het aanbod van innovatieve, unieke en slimme beveiligingsoplossingen bij DEHN Nederland handelen wij als partners; duurzaam en innovatief. En wat geldt voor onze klanten, geldt ook voor onze medewerkers. Daarnaast vinden we het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen ten opzichte van mens en milieu en zullen we daar ook naar handelen. 

Onze visie
DEHN is ‘s werelds grootste specialist in bliksembeveiliging en leverancier van slimme beveiligingsoplossingen. Met deze visie maken we het onze klanten ook makkelijker om duurzamer te werk te gaan. Door onze innovatieve producten en oplossingen leveren we een bijdrage aan duurzaamheid. 

Toegevoegde waarde met passie
Onze kernwaarden zijn de basis voor onze duurzame bedrijfsontwikkeling, voor het merk DEHN en voor een gezonde bedrijfscultuur. Door deze kernwaarden in alle bedrijfsprocessen in het oog te houden, verwateren ze niet en staan ze altijd hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we altijd achter onze beslissingen staan, omdat ze het bedrijf vertegenwoordigen.