NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Merwedestraat, 86, 3313 CS, DordrechtContact persoon:
Tom Kuiper / Alex Romijn
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Rolls-Royce Solutions Benelux B.V.


Onder het MTU merk, ontwikkelt en produceert Rolls-Royce Power Systems grootschalige batterij systemen voor de Nederlandse markt. De mtu Energy Packs zijn beschikbaar van 150kVA tot 2000kVA en van 178kWh tot 2200kWh. In de C&I en Utility reeks van Qgrid oplossingen zijn producten beschikbaar van 1MW tot GW formaat en 2MWh tot meerdere GWh.

Rolls-Royce Power Systems heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers in dienst, met meer dan 30 dochterondernemingen en meer dan 1.200 productie-, service- en verkooplocaties in 130 landen. Rolls-Royce is over de hele wereld voor zijn klanten beschikbaar.

Rolls-Royce Solutions Benelux is een dochteronderneming van Rolls-Royce Friedrichshafen. Met meer dan 70 medewerkers zijn wij in de Benelux actief in service, onderdelen levering, logistiek, verkoop en project management. Vanuit onze locatie in Dordrecht, kunnen wij onze klanten bedienen voor nieuwe systemen en turn-key projecten. Aan u de keuze of wij opereren als product leverancier, of dat wij meewerken in de volledige financiering, performance guarantees, epc en operations van het project. Wij bieden een 24/7 servicedienst en langdurige ondersteuning voor volledige peace-of-mind.