NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Spaubeekstraat, 95, Tilburg

085 250 0244

Contact persoon:
Marcel Timmermans
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Powerwatt


POWERWATT is een vooraanstaande Nederlandse leverancier van energieopslagsystemen, die met trots worden ontwikkeld in Nederland en vervaardigd in Helmond. Onze batterijsystemen zijn uiterst veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder peakshaving, load shifting, het opvangen van onbalans in het net, FCR (Frequency Containment Reserve) en aFRR (automatic Frequency Restoration Reserve). Deze systemen zijn tevens inzetbaar binnen energiehubs, waar ze bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere energievoorziening.

Bij POWERWATT streven we ernaar om meer te zijn dan enkel een leverancier van hoogwaardige producten. Wij bieden volledige ondersteuning gedurende het gehele proces, vanaf het initiële ontwerp tot de implementatie en verder. Dit omvat zowel project- als procesbegeleiding, en we zorgen voor uitmuntende after-sales service, inclusief onderhoudscontracten, om de betrouwbaarheid en prestaties van uw systeem te waarborgen.

Wij zijn er trots op samen te werken met een divers scala aan partners voor de aansturing van de batterijsystemen, waaronder gerenommeerde organisaties zoals Spectral, Tibo, Covalt, Scholt Energie, EDmij, en Mestral. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om flexibele en geavanceerde oplossingen te bieden die nauwkeurig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Tot op heden heeft POWERWATT al 10 MWh aan batterijsystemen geïnstalleerd in Nederland, variërend van grote installaties van 2 MW/2.2 MWh tot kleinere systemen van slechts 5 kWh. Dit onderstreept onze capaciteit en toewijding om projecten van elke omvang te ondersteunen, met als doel een duurzamere toekomst te realiseren.

Naast batterijen en aansturingen leveren wij ook volledige energiehubs, laadpalen en zonnepanelen als totaaloplossing, en kunnen dus uw wagenpark voorzien van “groene energie” in combinatie met de juiste subsidies die hiervoor beschikbaar zijn.

 

  • 416511 PVH Vleeskuikenbedrijf Nuijten in Made. Kees Nuijten laat de units zien in de batterijcontainer / energiecontainer.

  • 416511 PVH Vleeskuikenbedrijf Nuijten in Made. Kees Nuijten kijkt op de energie-app van zijn batterijcontainer (NB Het systeem is op dat moment buiten werking vanwege een storing)