NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Oudewal, 27, 1749 CA, Warmenhuizen

+31 6 21 84 15 60

Contact persoon:
Jesper Zuurbier
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Grid-on


Wij maken complex simpel
Grid-ON zet zich in om het maximale te halen uit deze stroomaansluitingen door adviseren, begeleiding en realisatie van batterijprojecten. Grid-ON maakt complexe problemen inzichtelijk en realiseert projecten met een praktische insteek. Hierbij ligt de focus op de zakelijke markt met aansluitingen van 630 kVA en groter.

Batterij projecten van A tot Z
Van een idee tot realisatie is, zeker bij een batterij systeem, een onoverzichtelijk en zeer divers traject. Grid-ON heeft de kennis en ervaring om uw project te begeleiden. Deze begeleiding start met het opstellen van een businesscase. Vervolgens wordt de financiering, de uitvraag, de aanbesteding, de realisatie en, niet te vergeten, de exploitatie voor u geregeld.

Wie zijn wij
Drie gedreven professionals Jesper Zuurbier, Martijn Schipper en Rens Smal. Met kennis en ervaring in het realiseren van energieprojecten. Gezamenlijk hebben we honderden projecten gerealiseerd. De samenwerking is ontstaan doordat wij elkaar aanvullen en vanuit dezelfde visie en waarden opereren. We realiseren hoogwaardige projecten waarbij de basis ligt in een onderbouwde business case en het belang van de klant altijd voorop staat.