NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Atoomweg, 63, 3542 AA, Utrecht

0854015777

Contact persoon:
Bert van Mil
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Greeny Energy B.V.


De Greeny Energy missie

Bij Greeny Energy zetten we ons in voor een duurzamere toekomst door de ontwikkeling van innovatieve circulaire energieopslagoplossingen door hergebruik van aandrijfaccu’s uit elektrische voertuigen.

Ons doel is om de energieopslagindustrie te revolutioneren door hergebruik te stimuleren en recycling uit te stellen om zo  energie te besparen, CO2 emissies te verminderen en tegelijkertijd efficiënte, betrouwbare en betaalbare energieoplossingen te bieden.

Onze inzet voor duurzaamheid strekt zich uit tot alle aspecten van ons bedrijf, van het ontwerp en de productie van onze energieopslagsystemen tot de manier waarop we als bedrijf opereren.

 

De Greeny-150® peak-shaver

De Greeny-150® booster/peak-shaver is een circulair batterijsysteem dat piekbelasting opvangt.

Dit innovatieve systeem maakt gebruik van “2nd life” accupakketten en vergroot de aansluitcapaciteit met maar liefst 150 A.

De Greeny-150® peak-shaver kan onder meer ingezet worden

Op de bouwplaats

Heeft u kortstondige hoge belasting van de netaansluiting door gebruik van bijvoorbeeld torenkranen, bouwliften of andere zware elektrische apparatuur?

De Greeny-150® zorgt dat u met een beperkte aansluitcapaciteit toch gewoon zware apparatuur in kan zetten.

Bij uw bedrijfspand

Gaat uw tijdelijke piekbelasting omhoog als gevolg van uitbreiding van uw pand,  machinepark of door extra laadinfrastructuur. Voorkom lange wachttijden voor netverzwaring door de inzet van de Greeny-150®.