NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Emmasingel, 4, 9726 AH, Groningen

+31 (0)85 30 30 850

Contact persoon:
Jan Martijn Buruma
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Novar


Wie zijn wij
Wij zijn Novar. Wij ontwikkelen groene energiesystemen voor de zakelijke markt. Opwek, opslag, distributie en beheer. Van A tot Zero

Wat doen we
Wij realiseren grootschalige turn-key projecten, voor zonne-energie, energieopslag, smart grids en meer. Met elke asset die we opleveren, bouwen we aan groene energiesystemen. Van schone opwek en opslag, tot slimme levering en beheer.

Voor een échte toekomst met schone energie moeten we extra stappen zetten. Dus we pakken door. Novar realiseert grootschalige energiesystemen die opwek, conversie, opslag en levering van energie bij elkaar brengen. Dat doen we met nieuwe technologie. Zo werken we aan opslag met batterijen, warmte – zonthermie – of waterstof. En ook aan nieuwe oplossingen voor netcongestie, zoals een eigen distributienetwerk of eigen netstations.

Wij zijn Novar, sinds 2023. Maar we komen niet zomaar uit de lucht vallen. Voorheen waren wij Solarfields. We hebben dus al jarenlange ervaring, als marktleider in grootschalige zonneprojecten en als expert in groene energiesystemen. Inmiddels hebben we al meer dan 450.000 zonnepanelen geïnstalleerd en ontwikkelen op dit moment 120 nieuwe zonneparken. Maar onze lat ligt hoger: 1 miljoen huishoudens in 2030 voorzien van duurzame stroom.

Welke projecten hebben we gerealiseerd
Project Bontepolder: opslagsysteem aangesloten op een zonnepark > https://www.novar.nl/nieuws/eerste-batterij-zonnepark-bontepolder/