NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Galvanistraat, 38, 6716 AE, Ede

+31 (0)318 - 636 262

Contact persoon:
Bart Jan Witteveen
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

MODELEC Data Industrie B.V.


MODELEC weet te verbinden
Wij geloven in samenwerken. Samen werken om elkaars expertise gebied te verbinden.

Wie zijn we
Wij zijn dé industriële netwerk- en cybersecurity specialist, die betrouwbaar, kwalitatief en veilig weten te verbinden. Als specialist binnen de Nederlandse energiemarkt, dragen wij al jaren bij aan de groeiende markt van BESS systemen. Onze diensten en producten zijn terug te vinden in tal van kritische energiesystemen. Samen met onze A-merken Moxa, Westermo, TXOne en Robustel leveren wij industriële datacommunicatie- en computer systemen met als uitgangspunt betrouwbaarheid en cybersecure.

Hoe we werken
Bij Modelec begrijpen we dat continuïteit binnen de OT van het allergrootste belang is. Wij helpen je daar op de best mogelijke manier bij. Wij starten door te luisteren naar de verwachtingen. Het stellen van vragen, die ons helpen met het begrijpen van de doelstellingen voor nu en in de toekomst. Deze informatie helpt ons bij het vertalen van de klantvraag, naar een OT-netwerkoplossing die doet wat ervan verwacht mag worden. Dat is onze belofte.

Excellent Solution Partner
Om deze belofte waar te maken richten wij ons op een viertal onderwerpen: nieuw te ontwikkelen en te ontwerpen OT-netwerken, bestaande te verbeteren of te vernieuwen, cybersecurity en dienstverlening als Excellent Solution partner. Hierdoor zijn wij in staat om naast het leveren van de OT-netwerk hardware, je deels of totaal te ontzorgen. Hierbij is onze gedachte, dat elke organisatie hun kerncompetentie heeft. Die van ons is het OT-netwerk. Zo doet eenieder waar zij goed in zijn.

Kennisorganisatie 
Modelec is vanaf de start van het gebruik van industriële netwerkoplossingen betrokken in o.a. de maritieme-, water-, transport-, energie- en beveiligingssector. Veeleisende sectoren en niet altijd makkelijk, maar bijzonder leerzaam. Onze kennis is dan ook altijd onze kracht geweest. Al onze ervaringen hebben geleid tot onze doelen en aanbod van vandaag en morgen.

Onze diensten 
Zo bieden wij bijvoorbeeld een cybersecurity assessment aan, volgens IEC-62443-3-3. Een netwerkscan is standaard en ons uitgangspunt, wanneer wij in gesprek gaan over het vervangen of het verbeteren van bestaande OT-netwerkoplossingen. Wij helpen je hierbij door:

  • Netwerk inventarisatie en (verbeter)advies
  • Netwerk ontwerp
  • Netwerk implementatie
  • Netwerk beheer
  • SLA
  • Periodieke netwerk health check
  • Probleem oplossing
  • en training uit handen te nemen.

Belofte 
Cybersecurity is in alle gevallen een onderwerp waar wij de volle aandacht voor hebben, zowel in proces als techniek. Want de wereld verandert, net als wet-, en regelgeving en zo ook de OT-netwerk uitdagingen. Alles staat bij ons in het teken van die belofte voor continuïteit: in ons gedrag (ISO-9001 en 27001), onze communicatie, geleverde diensten en uiteindelijk een betrouwbare en veilige OT-netwerkoplossing!