NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Collse Heide, 12, 5674 VN, Nuenen

085-0658060

Contact persoon:
Annicke Kleve
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Big Ass Battery B.V.


Snel, sterk en slim.

De Big Ass Battery is kampioen in zijn klasse. Groot in naam, maar klein van formaat. Met ons energieopslagsysteem ben je on- en off-grid overal razendsnel voorzien van krachtige, groene batterijstroom en sla je efficiënt energie op. Geen uitstoot, geluidsoverlast en brandstofkosten. Je kunt batterijstroom als duurzaam alternatief gebruiken voor het dieselaggregaat, als fast charger om EV’s op te laten of al netverzwaring. De mogelijkheden met ons energieopslagysysteem zijn eindeloos.

Onze batterijsystemen zijn compacte 10-voetscontainers met moderne hoogwaardige batterijen. Door toepassing van de beste LFP-batterij zijn onze energieopslagsystemen brandveilig en gaan langer mee dan de meest gebruikte lithium-ion-batterijen. Zónder verlies van performance. Want in tegenstelling tot vele andere batterijcontainers kun je capaciteit van onze batterijen voor de volle 100% gebruiken. What you see is what you get!

Meer weten over ons energieopslagysteem of over welke voordelen er voor jouw organisatie zijn? Neem een kijkje op onze website.