NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
ABC Westland, 197, 2685 DB, Poeldijk

0157852220

Contact persoon:
Jan Dijkshoorn
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

BattiQ Energieopslag


Uniek en eenvoudig
BattiQ is exclusieve leverancier van de Europese fabrikant Pramac Storage Systems. Vanaf 1965 de grootste fabrikant van DC-omvormers in Europa en inmiddels leverancier van complete energieopslagsystemen.
Met eigen voorraad in Nederland en Duitsland, kunnen wij snel leveren. Samen met onze 32 installatiepartners door heel Nederland, staan we samen sterk om in weken of zelf dagen de uitdagingen van de klant te verhelpen.

Doordat de EMS in Europe wordt ontwikkeld en geprogrammeerd, zijn we trots dat we softwarematig niet afhankelijk zijn van bedrijven of instanties buiten Europa. Daardoor mogen wij leveren aan overheidsgebouwen en defensie. Daarnaast lopen onze klanten uiteen van MKB, agrarische sector tot aan industrie.

Aantoonbaar veilig
Vanuit de roots van het bedrijf, leveren wij altijd alleen de veilige LiFePO4 batterijen en hebben al onze commerciële installaties de UL9540A certificering. De meest veilige normering op de wereld van dit moment voor energieopslag. Met het doorstaan van deze zware testen, zijn onze energieopslagsystemen geschikt om indoor te plaatsen volgens de richtlijnen van de PGS37-1.

Samen Sterk
Samen met onze ervaren installatiepartners bieden wij de kwaliteit van Pramac en de service van BattiQ.  

 

Een installatie in het echt zien werken? Kom langs in Poeldijk of vanaf mei 2024 in onze nieuwe vestiging in Pijnacker.