NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Europalaan, 202, 7559 SC, Hengelo

+31630906514

Contact persoon:
Marco Rine
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Peergen Industries B.V.


Wie zijn wij?

PeerGen is een Europees merk voor emissievrije Gensets, energieopslagsystemen en H2-generators. PeerGen biedt een verscheidenheid aan modulaire oplossingen die passen bij de behoeften van uw bedrijf. Wij hebben onze oplossingen in nauwe samenwerking met de markt ontworpen en voldoen aan de Europese normen op het gebied van betrouwbaarheid (CE & CEE) en veiligheidsvoorschriften (PGS-37).

 

Wat doen we?

PeerGen-producten bieden off-grid-, grid- en microgrid-oplossingen voor verschillende marktsegmenten, zoals de bouw, infra- en wegwerkzaamheden, tijdelijke stroom (evenementen en verhuur), de thuisbatterijmarkt en de markt voor energiediensten (grid-balancing, micro & minigrid oplossingen). PeerGen maakt gebruik van Europese industriële standaarden om verbinding te maken met uw EMS of EMS-platform. PeerGen Peer-to-Peer maakt verbinding. Dit betekent dat onze elektrische generatoren via de cloud met andere apparaten communiceren.

Bij PeerGen blijven we werken aan zero-emissie oplossingen en zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Naast onze garantie zorgen we ook voor de toekomst door ons batterijverwijderingsfonds op te zetten, om een veilige verwijdering van onze batterijen aan het einde van de levenscyclus te garanderen. Daarnaast werken we aan de volgende generatie waterstofbrandstofcelgeneratoren (onze HydroPeer). 

 

Welke projecten hebben we gerealiseerd?

Het eerste mobiele batterijsysteem, de PowerPeer EU-100/200 (100 kW en 200kWh), wordt in maart getest in samenwerking met één van de marktleiders in de verhuur van batterij opslagsystemen. Na een positieve test wordt de PowerPeer EU-100/200 verkocht aan een bouwbedrijf. We ontwikkelen nu een waterstof aggregaat met een vermogen van 100 kW, die we in Q3 in Nederland lanceren.