NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Kerkenbos, 1224C, 6546 BE, Nijmegen

+31 (0) 88-1110600

Contact persoon:
Geert Lagae
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Encon


Encon is een snelgroeiend en onafhankelijk bureau dat uiteenlopende bedrijven ondersteunt met creatieve en vernieuwende oplossingen in hun transitie naar een duurzame bedrijfsvoering. Encon is in 2002 in België opgericht en heeft, naast het hoofdkantoor in Bilzen(BE), tevens vestigingen in Nederland (Nijmegen) en Duitsland.

Partner in duurzaamheidstransitie

Duurzaamheid heeft een impact op elk onderdeel van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat over de toenemende druk op de operationele marges, de implementatie van rendabele investeringen of de toenemende uitdaging om te blijven voldoen aan de kritische vragen over duurzaamheid van medewerkers en klanten en overheden. Onze overtuiging is dat duurzaamheid een oplossing biedt voor veel huidige- en toekomstige  bedrijfsuitdagingen. In deze continu veranderende wereld is Encon dan ook dé partner voor bedrijven in hun duurzaamheidstransitie.

Gerichte oplossingen voor vandaag…

Vanuit de langjarige internationale kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheidsoplossingen biedt Encon onder andere adviesdiensten aan voor energie-opslagsystemen, zonne-energie, CO2 strategiebepaling , en Smart Charging. We helpen klanten hierbij vanuit meerdere (technische) vraagstellingen; van haalbaarheidsonderzoeken tot aanbesteding, contractering, technische due dilligence (t.b.v. financieringen) , project- en/of bouwbegeleiding en performance evaluaties.

… en een strategische aanpak voor morgen

Wij ondersteunen onze klanten desgewenst ook met het ontwikkelen en implementeren van een heldere duurzaamheidsstrategie, dit altijd vanuit de 3 pijlers People, Planet en Profit want ‘wat goed is voor de wereld is goed voor uw klanten en natuurlijk uw medewerkers’. Vanuit deze gedachte is het dan ook van groot belang  om uw bedrijf of merk geloofwaardig in de markt te zetten, waarbij  de bedrijfs- of merkstrategie en de duurzaamheidsstrategie een naadloze integratie vragen. Encon is dan ook  in staat om vanuit een totaaloplossing te denken en te werken waarbij in meerdere aspecten een ‘win-win’ voorop staat. Dit alles doen we als betrokken, gedreven en service minded duurzaamheidsexperts graag voor u!