NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Gustav Mahlerlaan, 10, 1082 PP, Amsterdam

06-22924798

Contact persoon:
Alex Boers
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

ABN AMRO Bank N.V.


Bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. Samen met onze klanten gaan we de uitdagingen van onze tijd aan en geven we vorm aan de toekomst. We nemen onze rol in de samenleving serieus. We bieden onze klanten vertrouwen en waarde voor de lange termijn. Onze purpose is het kompas bij alles wat we doen.

Onze strategie: Een persoonlijke bank in de digitale tijd

Met onze strategie brengen we de bank vooruit in een sterk veranderende wereld. We bieden een volledig digitale bankervaring én versterken het persoonlijke contact met onze klanten. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. Een persoonlijke bank in de digitale tijd.

Ons overkoepelende doel is de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We zijn ervan overtuigd dat al onze klanten de komende jaren met deze transitie te maken krijgen. Daarom maken we duurzaamheid tot een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Dichtbij onze klanten: Onze klanten verwachten gemak bij hun dagelijkse bankzaken

Op belangrijke momenten willen ze gebruikmaken van onze hoogwaardige adviesdiensten en oplossingen. We bieden hen een klantreis die het leven makkelijker maakt en waarde toevoegt aan hun onderneming.

Om onze dienstverlening te verbeteren, staan we dichtbij onze klanten. We willen hen goed begrijpen zodat we onze dienstverlening op hun behoeften kunnen afstemmen. We zijn er voor ze bij alle financiële mijlpalen in hun leven: als ze hun eerste bankrekening openen, hun eerste huis kopen of een gezin beginnen; maar ook als ze hun bedrijf willen opschalen of verduurzamen.

We bieden onze klanten een volledig digitale ervaring voor hun dagelijkse bankzaken. We verbeteren onze persoonlijke dienstverlening door vaker klantgesprekken op afstand te voeren, bijvoorbeeld via beeldbankieren. En bij advies over meer complexe zaken. Daardoor wordt onze expertise steeds toegankelijker.

We streven naar verantwoorde groei met focus op Nederland en Noordwest-Europa

In Nederland bedient ABN AMRO een breed scala aan klanten en richten we ons op groeisegmenten zoals hypotheekklanten, vermogende particulieren en ondernemers. In Noordwest-Europa bieden we geïntegreerde zakelijke en private banking-diensten.

We streven naar verantwoorde groei met focus op Nederland en Noordwest-Europa. Daarmee bouwen we voort op onze deskundigheid en ons marktleiderschap in specifieke sectoren.