NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Steenoven, 44, 5626 DK, Eindhoven

+31 6 53 900 400

Contact persoon:
Jan Horyon
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

247 Energy NV


247 Energy is fueled by positive energy.

Bij 247 Energy werken we volgens een leidend principe: “Fueled by positive energy “. Dit vormt het hart van onze ethiek. Het is een dubbele toewijding die elk aspect van ons bedrijf stuurt – een toewijding aan superieure, duurzame energieoplossingen en een toewijding aan het welzijn van de samenleving.

Technical Brilliance Meets Positive Intent.

Op technisch gebied is onze kerncompetentie: het bieden van energie- productie & opslag oplossingen die 24/7 beschikbaar zijn. Energie die veilig kan worden opgeslagen (niet brandbare oplossingen) en performant kan worden op/ontladen. Ons innovatief aanbod (incl omvormers) produceren wij in de Benelux om zo ook een maximale cyberveiligheid te kunnen garanderen.

De term “positive energy” heeft voor ons extra diepgang. Het staat voor de positieve impact die we in de wereld willen bereiken. We gaan niet alleen over het aandrijven van bedrijven of netstabilisatie; we bieden oplossingen die duurzamer zijn dan bestaande diesel (productie) en L-Ion/LFP  (opslag) oplossingen. We creëren oplossingen die onze planeet niet verder belasten voor toekomstige generaties.

A Social Commitment Powered by Positive Energy

Zorgen voor de samenleving is niet zomaar een bijproduct van ons bedrijf; het is een bewuste keuze, een missie. Elke technische vooruitgang die we nastreven is hiermee in lijn:

Veiligheid Boven Alles: Onze niet-brandbare energieoplossingen zorgen ervoor dat gezinnen, werknemers en gemeenschappen kunnen vertrouwen op energie zonder de dreiging van brand & ontploffing.

Milieubescherming: Met recyclebare opslagoplossingen zorgen we ervoor dat onze toewijding aan de aarde net zo duurzaam is als de energie die we leveren. Elk product is een getuigenis van onze toewijding aan een schonere, groenere toekomst.

Economische Empowerment: Door gedecentraliseerde energieproductie te promoten (via microgrids), stellen we bedrijven in staat om zelfvoorzienend te worden, waardoor ze controle krijgen over hun energiebehoeften en mogelijk nieuwe economische kansen ontgrendelen.

Positive Energy: A Two-Way Street.

Luisteren en Leren: Onze klanten, partners en de gemeenschappen die we dienen zijn niet alleen de begunstigden van onze oplossingen; ze zijn onze gidsen. Hun feedback voedt onze innovaties.

Samen Groeien: We groeien wanneer de samenleving groeit. Door onze doelen af te stemmen op de behoeften van de samenleving, zorgen we ervoor dat ons succes verweven is met het succes van de gehele gemeenschap.

A Future Powered by Positivity

Terwijl we vooruitkijken, blijft onze visie voor de toekomst helder: een wereld waarin energieoplossingen niet alleen efficiënt zijn, maar ook empathisch. Een wereld waarin elke eenheid van geproduceerde, opgeslagen en gebruikte energie onze toewijding aan kwaliteit en zorg weerspiegelt.

Bij ons investeer je niet alleen in superieure energieoplossingen; je helpt mee aan een energieomslag die duurzaam is.