NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Hanzeweg, 35c, 3771 NG, Barneveld

+31 (0)342 745 462

Contact persoon:
Daniël Dubbelhuis
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Enius B.V.


Benut de dynamiek van duurzame energie. Volledig.

Door implementatie van slimme sturingstechnologie speel je automatisch in op de marktdynamiek en beheer je onbalanskosten effectief.

Wie we zijn en wat we doen.

Enius geeft duurzame energieproducenten en eigenaren van energieopslagsystemen flexibiliteit in de dynamische energiemarkt. Door data, technologie en kennis van de energiemarkt te combineren optimaliseert Enius de prestaties van windturbines, zonneparken en opslagsystemen, waardoor jij als duurzame energieproducent niet alleen de efficiëntie van je energieproductie verhoogt, maar ook je rendement maximaliseert op de energiemarkt.

Ons strategisch advies en technische optimalisatie gaan hand in hand met de implementatie van slimme sturingstechnologie, waarmee je dagelijks geautomatiseerd inspeelt op de marktdynamiek en onbalanskosten effectief beheert én benut.

Hierbij staan rendement, flexibiliteit, inzicht en wendbaarheid centraal en biedt Enius een complete oplossing die verder gaat dan technologie – onze samenwerking zorgt ervoor dat je het potentieel van je duurzame energie-investeringen volledige benut. Enius. Benut de dynamiek.