NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Fluorietweg, 29, 1812 RR, Alkmaar

+31 (0)72 541 23 45

Contact persoon:
Jeroen Panis
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Indutecc Renewable Solutions


Indutecc Renewable Solutions biedt concepten om op verantwoorde wijze te voorzien in een groeiende behoefte aan duurzame oplossingen. Dit doen wij uitsluitend met topproducten van fabrikanten die dezelfde filosofie als wij hebben. Als pionier in een nieuwe markt moeten we honderd procent kunnen vertrouwen op de producten die we vermarkten. Wij zijn importeur van o.a. Nilar industriële batterijen, Ferroamp DC systemen en Enequi all-in one batterij/PV/EV systemen . Door sterke product-markt-combinaties bieden wij binnen ons portfolio concepten welke gezamenlijk een totaal- of deeloplossing kunnen bieden. Dit doen wij o.a. voor duurzame energieconcepten binnen utiliteit, woningbouw en industriële omgeving.

Voor energieopslagsystemen bieden we verschillende oplossingen; van plug & play thuisbatterijen tot grootschalige energieopslagsystemen. Met Nilar hebben we een unieke batterij in huis welke door het gepatenteerde NiMH-concept de meest veilige en milieuvriendelijke batterij op de markt is. Deze kent geen transportbeperkingen, is 100% onderhoudsvrij en volledig recyclebaar. Door de robuuste industriële opbouw uitermate geschikt voor de groeiende vraag naar grote opslagsystemen binnen toepassingen zoals het opslaan van de overcapaciteit van zonne- en windenergie, peak-shaving, Time shifting, energiehandel en buurtbatterijen. Wij adviseren, engineeren en leveren maatwerk welke voldoen aan de wensen van onze afnemers.

Met Ferroamp DC systemen bieden we een totaalconcept met project specifieke oplossingen. We combineren zonnestroom met energieopslag en EV charging vanuit een DC backbone. Zonnestroom vanuit de DC direct naar batterijen zonder inefficiënte DC-AC conversies.