NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Hollandse Kade, 21, 1391 JD, Abcoude

+31 (0) 6 51 61 32 54

Contact persoon:
Paul Logchies
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Windlife Green B.V.


Ik hoorde recent dat een whiskydistilleerderij in Schotland de interne bedrijfscultuur wilde veranderen. In de ‘old days’ begonnen alle werknemers de werkdag met een gezamenlijke 30 minuten durende duik in de koude Atlantische Oceaan, gevolgd door 10 minuten elkaar beledigen in de Keltische taal. Het ligt meer in de tijdsgeest dit te veranderen. Nu beginnen zij de dag met een grote kring te vormen en elkaar te vertellen dat ze zoveel van elkaar houden, gevolgd door een gezamenlijk ontbijt met speltbrood en lamamelk.

Bij Windlife doen we liever nog steeds die frisse ochtendduik. Wij geloven in (a) een leuke tijd hebben, (b) respectvol met elkaar omgaan, (c) in wind, wind en wind ….. en in de realisatie van onze droom.

Renewable power to the people

Windlife ontwikkelt, investeert en installeert onshore windparken en “off-grid” oplossingen met groene energie waarbij alle stakeholders een maximaal resultaat tegemoet kunnen zien. Onze kleine, maar professionele staf komt graag met “out of the box” oplossingen. Het “tailormade” combineren van opwekking, opslag en distributie van elektriciteit vinden wij leuk. Het creëren van waarde  is natuurlijk het einddoel. Niet enkel met grootschalige windparken, maar ook met “stand-alones” of wind-/dieseloplossingen waardoor de lokale bevolking ook beter kan profiteren van natuurlijke en duurzame grondstoffen, zoals wind, proberen wij onze steen bij te dragen.

Wind, wind en wind ….. Voldoende wind vertaalt zich uiteindelijk in een economische haalbaarheid. Wind bepaalt de opbrengst en opbrengst bepaalt een hoge IRR en dat geeft dan weer gezonde bedrijven. Zo proberen wij te helpen bij de hedendaagse uitdaging. En hopelijk een beetje bij te dragen aan het terugdringen van de CO2 in deze wereld.