NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:

+31 (0)10 258 08 88

Contact persoon:
Alex Loos
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Batenburg


Batenburg Energietechniek levert componenten en systemen die worden toegepast in het electriciteits-distributienetwerk: van de energieopwekking tot aan de lokale aansluiting. Onze energie-technische oplossingen leveren wij aan Transmissie-(TSO) en Distributie- (DSO)-netwerkbedrijven en opdrachtgevers in de markten Solar, E-mobility, E-infrastructuur, Openbaar vervoersbedrijven, en Wind. Onze producten ondergaan zware type testen om te voldoen aan de laatst geldende normeringen. Technische innovaties worden met onze opdrachtgevers ontwikkeld en geïmplementeerd tot een nieuwe standaard. Dit is onze bijdrage om de volgende stap voor opdrachtgevers binnen de energietransitie mogelijk te maken.

Onze focus

Wij focussen op klant/markt-specifieke oplossingen die tot stand komen door de combinatie van ons wereldwijde netwerk, onze jarenlange ervaring en de know-how van onze leveranciers. Normaliter worden onze producten getest volgens vigerende normen, ook klant-eis specifiek worden de testen bepaald en doorlopen om zo betrouwbaar ingezet te worden. De KortSluitRing® is een voorbeeld als innovatie met een veiliger werkomgeving als resultaat. Op deze wijze helpen wij klanten in het zetten van de volgende stap binnen de energietransitie.

Energieopslag

Energieopslag is een praktische oplossing voor uitdagingen binnen de energietransitie. Energieopslag maakt deel uit van een ecologische en duurzame toekomst. De parkeerplaatsen van hotels, supermarkten en parkeergarages staan ​​bijvoorbeeld steeds vaker vol met elektrische voertuigen. Ook bedrijfswagenparken en garages maken steeds meer gebruik van elektriciteit. Combineer deze e-mobility uitdagingen ook nog eens met het groeiende aantal PV aansluitingen en je moet serieus gaan nadenken over je e-infrastructuur. Nu is het aan u om de essentiële e-infrastructuur op te bouwen. Maar de noodzakelijke netwerkuitbreiding is tijd- en kostenintensief. Batenburg kan helpen met het optimaliseren van uw e-infrastructuur, bijvoorbeeld met energieopslag als oplossing.

  • energieopslag Batenburg

    energieopslag Batenburg

  • energieopslag Batenburg

    energieopslag Batenburg